kotli na pelete

vgradni kamini

kaminske peči na pelete

solarni sistemi

toplotne črpalke

klimatske naprave klime

kaminske peči na polena

Promocija

Znižajte stroške ogrevanja za več kot 50%!

Dejstvo je, da je ogrevanje s kotli med katere štejemo: plinske kotle, kotle na olje in elektriko, postalo resnično skoraj že luksuz. Z izbiro peči na biomaso lahko na letni ravni prihranite dobrih 50% stroškov ogrevanja. 

Investicija v kaminsko peč na pelete/drva ali kotel za centralno ogrevanje je PAMETNA ODLOČITEV! 
 

 Dejstvo je, da je ogrevanje s kotli med katere štejemo: plinske kotle, kotle na olje in elektriko, postalo resnično skoraj že luksuz. Z izbiro peči na pelete lahko na letni ravni prihranite dobrih 50% stroškov ogrevanja. Spet vam bo nekdo rekel, da je takšen prihranek mogoč ob današnji ceni pelet. Res je! Vendar pa se bo cena ostalih goriv tudi v bodoče še naprej dvigovala, tako da bo prihranek morda še vedno 50% napram ostalim gorivom; pa tudi če bo ta razlika znašala 40% – bo to izjemno velika razlika; v številki morda celo večja kot današnji 50% prihranek!

Odvisno od višine trenutnih stroškov za ogrevanje, se lahko investicija v peč na pelete povrne v 4-5 letih. Vsi modeli. Investicija v model peči, ki stane 1.380 EUR ali model, ki stane 3.500 EUR se povrne v približno v istem času. Zakaj?

Vzemimo za primer letni strošek ogrevanja s kurilnim oljem v višini 2.000 EUR.
a) Odločite se za model toplozračne peči, ki stane 1.380 EUR. Ta peč lahko pomaga pri ogrevanju, ne more pa ga v celoti nadomestiti. S to pečjo lahko letno prihranite 350-400 EUR letno.
b) Odločite se za model peči za priklop na centralno ogrevanje, ki stane 3.500 EUR. Ta peč lahko nadomesti peč na olje in se strošek več kot prepolovi. S to pečjo prihranite dobrih 50%, oz. dobrih 1000 EUR letno.

Pri cenah morda ni upoštevano delo in instalacijski material, gre le za prikaz razlike. Približno v istem času se povrne investicija, le prihranki na letni ravni bodo kasneje višji.

Novosti

  •  Ponujamo vam kamine, kaminske peči, kotle na pelete, toplotne črpalke..

    Dobrodošli na naši novi popolnoma obnovljeni spletni strani.
    Za vas želimo ustvariti stran, na kateri boste našli kar se da veliko informacij, s katerimi se boste lažje odločili za nakup ali obnovo vašega načina ogrevanja. Ukvarjamo se s prodajo in montažo kaminov (kaminov na drva in pelete, kaminskih peči (kaminskih peči na drva in pelete), kotlov za centralno ogrevanje (kotlov na drva in pelete, olje), solarni sistemi, toplotne črpalke...

    Več

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.