kotli na pelete

vgradni kamini

kaminske peči na pelete

solarni sistemi

toplotne črpalke

klimatske naprave klime

kaminske peči na polena

Promocija

Zračenje bivalnih prostorov!

  Ne pozabite, da redno in pravilno prezračevanje bivalnih prostorov vpliva na energijsko porabo!!! 

 
 

Vpliva pa seveda tudi na zdravje in udobje uporabnikov ter kontrolo vlage v prostorih.V kolikor so okna ves dan  priprta oziroma odprta na V, vam toplota ves dan uhaja skoznje, kar posledično povzroča večjo porabo energije za ogrevanje.

Priporočljivo je, da prostore zračite krajši čas (nekaj minut vsakih nekaj ur) s široko odprtimi okni. S tem poskrbite za dobro menjavo zraka.

Kaj je prezračevanje? Prezračevanje je zamenjava ogljikovega dioksida, vlage in ostalih onesnaževalcev v zraku znotraj prostora v katerem bivamo s čistim zunanjim zrakom 

Novosti

  •  Ponujamo vam kamine, kaminske peči, kotle na pelete, toplotne črpalke..

    Dobrodošli na naši novi popolnoma obnovljeni spletni strani.
    Za vas želimo ustvariti stran, na kateri boste našli kar se da veliko informacij, s katerimi se boste lažje odločili za nakup ali obnovo vašega načina ogrevanja. Ukvarjamo se s prodajo in montažo kaminov (kaminov na drva in pelete, kaminskih peči (kaminskih peči na drva in pelete), kotlov za centralno ogrevanje (kotlov na drva in pelete, olje), solarni sistemi, toplotne črpalke...

    Več

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.