kotli na pelete

vgradni kamini

kaminske peči na pelete

solarni sistemi

toplotne črpalke

klimatske naprave klime

kaminske peči na polena

Promocija

Kaminske obloge Brunner

SISTEMSKE OBLOGE IZ BSK PLOŠČ

Kaminske obloge Brunner: klikni vsi modeli


Edinstveni Brunnerjevi sistemi kaminov, ki zadostijo vsaki želji, potrebam in okusu

V letu 2011 je nemški proizvajalec kaminskih kurišč ponudil še zaključene sisteme BSK - kurišče vključno z oblogo. Odlikuje jih moderen dizajn in posebna mešanica termo betona, iz katerega so narejene BSK plošče.

BSK plošča je približno 40% lažja, kot če bi bila iz klasičnega betona in ima odlično toplotno prevodnost. Gostota je 1490-1610 kg/m3, delovna temperatura do 370°C. Njena naloga je, da se v celoti hitro pregreje in toploto oddaja v prostor ali jo prenaša na keramično oblogo, katera toploto akumulira in jo kasneje počasi oddaja v prostor.

BSK komponente so načrtovane za enostavno in hitro montažo. Posamezne komponente se med seboj s točkami poveže z akrilnim lepilom. Le-tega lahko uporabimo za popravilo razpok, ki so manjše od 7-8 mm. Večje poškodbe je potrebno popraviti s posebnim lepilom.

V njihov kuriščih je več desetletno znanje in izkušnje s katerimi so si prislužili sloves kot proizvajalca, ki nudi najvišjo kakovost ogrevalnih sistemov, ki so vam na voljo danes. Z BSK ploščami vam nudijo tudi zaključen ogrevalni sistem, ki vsebuje popolnoma vse elemente, ki jih proizvajalec priporoča in zato ima vsaka rešetka svoj namen.

V kolikor se izvajalci ne držijo priporočil proizvajalca navadno pride do:
pregrevanja obloge in posledično razpok, 
slabšega vleka,
slabšega izgorevanja in s tem slabšega izkoristka kurišča

Prilagodljiva višina
BSK sistemske kamine lahko enostavno prilagodite višini vašega prostora.
možnost dovoda zraka v notranjost obloge od zadaj,
izstop toplega zraka 500 mm pod stropom,
možnost stropne izolacije.

Individualno V kolikor vam je sistemska obloga iz BSK plošč premajhna, se lahko dogradi po vaših željah z Brunnerjevimi ploščami za obzidavo. To oblogo lahko postavite neposredno na stene stavbe brez posebne varnostne razdalje.

kamin

Hermetično in enostavno Zidan kot stolp in zaključni sloj pobarvan v harmonično barvo. BSK obloga pa omogoča tudi, da vaš kamin ostane v »surovem« videzu. Tako dobite kamin v svoji najpreprostejši obliki. Termo betonske plošče so zasnovane tako, da ob postavitvi med posameznimi ploščami ostanejo fuge. Fuge so sestavni delo in so namensko narejene tako.

kaminska obloga

Elegantno Za vse kamine iz BSK oblog vam Brunner ponuja dodatne keramične obloge, ki vam služijo kot dodaten toplotni ščit in kot klopca. Izbirate lahko med različni deli keramičnih oblog v različnih barvah in si tako sestavite kamin po svojih željah. Keramična obloga je enostavna za vzdrževanje in čiščenje vrsto let.

kamini brunner

Vsi sestavni deli Brunnerjevih sistemskih kaminov iz BSK plošč so zelo natančno izdelani iz točno prilegajočih se in statično stabilnih elementov z dodatno notranjo ojačitvijo. Najprej se postavi osnovna plošča, ki nam služi kot temeljna vodilna plošča na katero pridejo vsi ostali sestavni deli. Ko smo to ploščo natančno namestili - določili tudi razdaljo od sten, nanjo postavimo kaminsko kurišče in ga obzidamo z ostalimi elementi. V kolikor boste kurišče direktno povezali (hermetično zaprt) z dovodom zunanjega naredite to takoj, ko na temeljno prvo ploščo postavite kurišče.

obloga kamina

 

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.