kotli na pelete

vgradni kamini

kaminske peči na pelete

solarni sistemi

toplotne črpalke

klimatske naprave klime

kaminske peči na polena

Promocija

Kaminska kurišča Brunner

KAMINSKA KURIŠČA BRUNNER

Kaminiska kurišča  klikni vsi modeli

KOMPAKT - KAMIN

Kompakt kamini so uspešna oblika kaminskih vložkov. Velika izbira med različnimi velikostmi kaminskih kurišč in zasteklitev. Možnost izbire je med ravno in polkrožno zasteklitvijo. Kompaktni kamini so primerni za vse rešitve akumulacije toplote. Kompakt kaminski vložki nam omogočajo namestitev dodatnih vratic na zadnji strani. Vratca na zadnji strani kaminskega vložka nam omogočajo nalaganje polen od zadaj (npr. hodnik ali kurilnica) in s tem ostaja dnevni prostor čist. 

kamini Brunner

ROMANTIK – FEUER

Kaminski vložki iz serije Romantik-Feuer so narejeni iz vzdržljivo-trajno-litega železa ter odporni proti visokim temperaturam. Kaminski vložki iz te serije so priporočljivi pri posebej visokih temperaturnih obremenitvah v kombinaciji z akumulacijo toplote. Ta kaminska kurišča so posebej namenjena za obzidavo s šamotom ali original brunnerjevo akumulacijsko oblogo in keramiko. Pri tem sistemu izredno vroči plini, ki nastanejo pri izgorevanju preko kompaktne litoželezne »gusnate« kupole, prehajajo v akumulacijsko zgrajeno »jedro« - komora za kuriščem iz akumulacijske mase. Na ta način izpolnimo idealne pogoje, da takšno akumulacijsko jedro uporabljamo kot pri klasični lončeni peči. Skratka  Kamin Romantik-Feuer bo poskrbel za veliko let užitka ob toploti v vašem domu.


kaminska kurišča

STIL - KAMIN

Za kaminske vložke iz serije Stil-Kamin je značilno, da imajo zelo veliko in visoko ravno zasteklitev, kar omogoča večji pogled v kurišče. Ustvarja čudovito vzdušje v prostoru in nam nudi užitek ob gledanju igre plamenov ter nas omamlja.

 kamin

ARHITEKTUR - KAMIN

Kaminski vložki iz linije Arhitektur-Kamin se uvrščajo med ekskluzivno paleto brunnerjevih kaminskih vložkov  in vam nudijo izjemno arhitekturno zasnovo. Odlikujejo jih izjemno veliki formati okvirjev s čimer posledično poveča spekter steklenih površin. Prav zaradi teh oblik so možne izvedbe različnih arhitekturnih oblikovalskih rešitev in nam nudijo popolnoma novo razumevanje lepote ognja. Nudijo uživanje v čudovitosti ognja in posebnosti ambienta okoli kamina.

kaminsko kurišče

PANORAMA - KAMIN

Kaminski vložke iz serije Panorama-Kamin odlikuje trojna zasteklitev, kar pomeni, da imajo tri-stransko zasteklitev. Ta način zasteklitve nam omogoča pogled na ogenj iz treh strani. Panorama ognjišča bodo dodala edinstveno in posebno vrednost ambientu, s čimer ustvarijo sodoben stil in posebno življenjsko okolje.

kaminska kurišča Brunner

ECK - KAMIN

Kaminska kurišča iz serije Eck-Kamin imajo dvostransko zasteklitev in so kotni kamini. Kaminu daje sodobno perspektivo in ustvarja čudovito vzdušje. Kaminska kurišča so v različnih variantah kot npr. s stranskim odpiranjem vratic, drsnimi vrati… ta serija kaminov bo za vas in vaše prijatelje še posebej lepa izkušnja.

kaminsko kurišče šamot

KAMIN KESSEL

Linija kaminskih kurišč Kamin-Kessel je namenjena za priklop na centralno ogrevanje z vodnim toplotnim izmenjvelcem. Vroči plini gredo iz kurišča  direktno skozi telo kotla, ki je pritrjen direktno nad kuriščem. Idealna rešitev, ko je potrebno poleg efekta kamin (kot lepotni dodatek ambientu) ogrevati tudi vodo za centralno ogrevanje. Tudi ta kaminska kurišča so na voljo v linijah Komapkt Kamin, Romantik-Feuer, Stil-Kamin, Panorama-Kamin in Eck-Kamin.

kamin za centralno


Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.