Promocija

Kamini Brunner in PREZRAČEVANJE

Kamin in prezračevanje

Katalog ponudbe kaminskih kurišč: klikni vsi modeli

Velikokrat se pojavlja vprašanje ali imamo lahko kamin v kolikor imamo v istem prostoru urejeno tudi prezračevanje. Da. Je mogoče. Vendar je potrebno vgraditi varnostno stikalo, ki uravnava nastali podtlak.

V kolikor se v istem prostoru istočasno uporablja kamin in prezračevalni sistem (ali kuhinjska napa) obstaja nevarnost nastanka podtlaka. V skrajnem primeru lahko privede do tega, da se dimni plini ne odvajajo po poti, po kateri bi se morali – torej skozi dimnik, temveč jih dobesedno posesa v bivalni prostor. Da bi preprečili najhujše obstajajo že od leta 2006 predpisi, ki prepovedujejo sočasno vgradnjo in uporabo kamina ter sistema za prezračevanje v koliko ni vgrajenega tega varnostnega sistema, ki nastali podtlak uravnava.

kaminska kurišča Brunner=

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.