Promocija

Kamini na BIO-ETANOL

Kamini - biokamini na bioetanol

Modeli kaminov: klikni vsi modeli...

Sedaj lahko ob ognju in toplini uživate tudi tisti, ki si zaradi konstrukcijskih lastnosti stanovanja ali hiše ne morete privoščiti kamina na polena ali pelete, saj kljub ognju ne potrebujete dimnika. Pomemben podatek je ta, da pri gorenju bioetanola ne nastajajo saje kot tudi ni ogljikovega monoksida. Kurišča kaminov na bioetanol so odprta in potreben zrak, ki ga potrebujejo za gorenje jemljejo iz prostora.

Zakaj jih imenujemo BIO-KAMINI?

Ti kamini za svoje gorivo uporabljajo bioetanol, ki je etilni alkohol. Izdelan je iz večkrat prečiščenega in filtriranega alkohola. To vrsto alkohola pridobivajo iz koruze, krompirja ali melase. Ker pri uporabi tega goriva ni emisij škodljivih plinov v ozračje oz so zanemarljivi za njih uporabljamo izraz BIO – KAMINI.

Ogljikov dioksid in voda

Stranska produkta, ki nastaneta pri gorenju bioetanola sta:
ogljikov dioksid in
- vlaga.
Oba stranska produkta nastajata v majhnih zanemarljivih količinah in ju ne zaznavamo

Kamini na bioetanol se lahko uporabljajo za ogrevanje ali kot dekorativni kamini, ki služijo kot dekoracija prostoru. Namenjeni so vsem tistim:
- ki nimate možnosti postavitve in priklopa na dimnik; 
- tistim, ki želite posedati ob čaru domačnosti in pridihu romantičnega ognja ter 
- tistim ki se ne želite ukvarjati s poleni, sajami, dodatnim čiščenjem…

kamini biokamini

kamini na bioetanol

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.