kotli na pelete

vgradni kamini

kaminske peči na pelete

solarni sistemi

toplotne črpalke

klimatske naprave klime

kaminske peči na polena

Promocija

Kurišča za centralno ogrevanje - Termopalex

Katalog ponudbe: klikni vsi modeli

Kaminska kurišča Termopalex

Z izbiro termopalex kurišč lahko ogrevate celotno stanovanje/hišo. Primerna so za novogradnje in/ali adaptacije. so kurišča, ki so namenjena za priklop na centralno-ogrevalni krog ne glede na način ogrevanja (talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje). Ob priklopu termo kurišč je nujna tudi montaža večjega zalogovnika vode.

Kaminska kurišča  so  v celoti narejena iz zelo debelega litega železa. Plašč zunanjega kurišča, vodila in podnožje je narejeno iz kvalitetne kotlovske pločevine. Možna je izbira med ravno zasteklitvijo desno ali levo zasteklitvijo ter trapezno zasteklitvijo. Odpiranje vratic je dvižno navzgor, ki se ob odpiranju popolnoma skrijejo za kaminsko oblogo. Ob odpiranju vratic se loputa za odvod dimnih plinov avtomatsko regulira. Steklo je odporno na visoke temperature. Kurišča so v osnovi opremljena z varnostnim ventilom.

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.