kotli na pelete

vgradni kamini

kaminske peči na pelete

solarni sistemi

toplotne črpalke

klimatske naprave klime

kaminske peči na polena

Promocija

Toplozračna kurišča

TOPLOZRAČNA KAMINSKA KURIŠČA:

Kaminska kurišča Ecomonoblocco    Katalog ponudbe: klikni vsi modeli
Kaminska kurišča Ecopalex             Katalog ponudbe: klikni vsi modeli
Kaminska kurišča
 Inserto               Katalog ponudbe: klikni vsi modeli
Kaminska kurišča Monoblocco
           Katalog ponudbe: klikni vsi modeli

Toplozračna kaminska kurišča so narejena v celoti iz zelo debelega litega železa. Plašč zunanjega kurišča, vodila in podnožje je narejeno iz kvalitetne kotlovske pločevine. Sistem dvojnega izgorevanja zmanjšuje izpuste škodljivih snovi in povečuje učinkovitost. Skupaj s patentiranim VDF sistemom (popoln nadzor in uravnavanje vleke dimnih plinov) zmanjšuje porabo lesa.

Pri nekaterih modelih so uporabljeni kvadratni profili in minimalističen okvir, ki omogoča večji pogled na plamen ter ergonomičen ročaj.

Izbira zasteklitve je možna med : ravno steklo, trapezno steklo, polkrožno steklo, tunel, desna zasteklitev, leva zasteklitev. Pri kuriščih z lomljenim steklom (trapezno, stransko, panoramsko) je steklo iz enega kosa. Odpiranje vratic je dvižno navzgor, ki se ob odpiranju popolnoma skrijejo za kaminsko oblogo. Steklo je odporno na visoke temperature.

Z izbiro teh kurišč lahko segrevate prostor v katerem je vgrajen ter oddaljene prostore s pomočjo toplozračnih kanalov. Za izvedbo toplozračnih kanalov se uporabijo visokotemperaturno zdržljive aluflex cevi ali kvadratni kanali. Za hitrejši pretok zraka (segrevanje oddaljenih prostorov) se uporablja originalen ventilator, ki se ga namesti pod kurišče in direktno poveže z dotokom svežega zraka. Če je prostor pravokotne oblike se za bolj enakomerno segrevanje priporoča uporaba ventilatorja.

 

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.