kotli na pelete

vgradni kamini

kaminske peči na pelete

solarni sistemi

toplotne črpalke

klimatske naprave klime

kaminske peči na polena

Promocija

Kaminske peči

Kamini peči

Kaminske peči: klikni vsi modeli: kaminske peči na pelete CALUX
Kaminske peči: klikni vsi modeli: kaminske peč na polena  PALAZZETTI
Kaminske peči: klikni vsi modeli: hermetično zaprte za pasivne in nizkoenergijske peči PALAZZETTI 

Kaminske peči se postavijo v bivalni prostor (lahko tudi v kotlovnico). Poleg topline, ki nam jo dajejo so tudi lepotni dodatek v ambietu, ki mu da posebno vrednost.

Kaminske peči lahko uporabljajo za gorivo pelete ali polena. So toplozračne, kar pomeni, da prisilno izpihujejo topel zrak v prostor. Določeni modeli omogočajo izvedbo razvodov, s čimer topel zrak izpeljemo v druge prostore, ki jih še želimo ogrevati ob centralnem prostoru v katerem je peč postavljena.

Prav tako pa je kaminske peči možno priklopiti na centralno ogrevanje, ki omogoča ogrevanje večjih površin in celotnih objektov. Ogrevalni sistem kaminskih peči za centralno ogrevanje lahko producira tudi vodo za sanitarno rabo.

Glede na način ogrevanj poznamo različne vrste kaminskih peči:
Toplozračna na pelete
Peči za centralno ogrevanje – peleti
Toplozračne polena - (drva)
Peči za centralno ogrevanje – polena - (drva)

kaminske peči

 

Preberi več…..

Preberi več… 

Novosti

  •  Ponujamo vam kamine, kaminske peči, kotle na pelete, toplotne črpalke..

    Dobrodošli na naši novi popolnoma obnovljeni spletni strani.
    Za vas želimo ustvariti stran, na kateri boste našli kar se da veliko informacij, s katerimi se boste lažje odločili za nakup ali obnovo vašega načina ogrevanja. Ukvarjamo se s prodajo in montažo kaminov (kaminov na drva in pelete, kaminskih peči (kaminskih peči na drva in pelete), kotlov za centralno ogrevanje (kotlov na drva in pelete, olje), solarni sistemi, toplotne črpalke...

    Več

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.