kotli na pelete

vgradni kamini

kaminske peči na pelete

solarni sistemi

toplotne črpalke

klimatske naprave klime

kaminske peči na polena

Promocija

Peči za centralno ogrevanje - peleti - Calux

Katalog ponudbe: klikni vsi modeli 

Kaminska peč na pelete za centralno ogrevanje ima možnost priklopa segrevanja vode za namen ogrevanja večje površine ali celotnega objekta. Omogočajo nam enako komoditeto kot kotel na kurilno olje, plin ali elektriko. Večina peči ima manjše nekaj dnevne zalogovnike za pelete, nekateri modeli pa omogočajo dograditev večjih – celo letnih zalogovnikov. V takem primeru peč deluje avtomatizirano in vam za nalaganje oz. novo polnitev ni potrebno skrbeti.

OblogaKaminske peči za priklop na centralno imajo jekleno oblogo ali keramično oblogo.

Kaminske peči z jekleno oblogo imajo inovativen izgled in so obdelane iz prefinjenega jekla ter pobarvane z barvo, ki je odporna na visoke temperature.
Modeli peči, kjer je obloga iz keramike so izdelani iz ognjeodporne keramike visoke kakovosti, ki se segreje in še dodatno oddaja toploto ter zunanje konstrukcije, ki je prebarvana z barvo obstojno na visoke temperature.

Različni modeli kaminskih peči na pelete so na voljo v različnih barvah, kar je odvisno od modela peči: bordo rdeča, antracit, barva medu, bela, srebrna, slonokoščena, grafit, biserno bela in beli barvi.

Razlikujejo se tudi po močeh, kar je odvisno od velikosti prostora, ki ga potrebujemo za ogrevanje. Peči imajo visoke izkoristke in zadostujejo predpisom za pridobitev nepovratnih sredstev Ekosklada v obliki subvencij.

PREDNOSTI CALUXOVIH PROIZVODOV.....KLIKNI TU
Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.