kotli na pelete

vgradni kamini

kaminske peči na pelete

solarni sistemi

toplotne črpalke

klimatske naprave klime

kaminske peči na polena

Promocija

Toplozračne - peleti - Calux

Toplozračne kaminske peči

KAMINSKE PEČI: klikni vsi modeli

Toplozračne peči na pelete prisilno izpihujejo topel zrak v prostor. Z njimi lahko ogrevamo posamezen prostor, kakor tudi več prostorov, kar nam omogočajo modeli kaminskih peči z razvodi.

Obloga: Toplozračne peči na pelete imajo jekleno oblogo ali keramično oblogo.

Kaminske peči z jekleno oblogo imajo inovativen izgled in so obdelane iz prefinjenega jekla ter pobarvane z barvo, ki je odporna na visoke temperature..

Modeli peči, kjer je obloga iz keramike so izdelani iz ognjeodporne keramike visoke kakovosti, ki se segreje in še dodatno oddaja toploto ter zunanje konstrukcije, ki je prebarvana z barvo obstojno na visoke temperature.
Kadar želimo ogrevati več prostorov ima kaminska peč dodatni ventilator. Ventilator izpihuje zrak v prostor. Peč ima tudi dodatni izhod za pripravo kanalov, kjer se vroč zrak izpelje v druge prostore.

Različni modeli kaminskih peči na pelete so na voljo v različnih barvah, kar je odvisno od modela peči: bordo rdeča, antracit, barva medu, bela, srebrna, slonokoščena, grafit, biserno bela in beli barvi.

Razlikujejo se tudi po močeh, kar je odvisno od velikosti prostora, ki ga potrebujemo za ogrevanje. Peči imajo visoke izkoristke in zadostujejo predpisom za pridobitev nepovratnih sredstev Ekosklada v obliki subvencij.

PREDNOSTI CALUXOVIH PROIZVODOV.....KLIKNI TU

KAMINSKE PEČI: PREBERI VEČ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.