Promocija

Kaminske peči na polena-RIKA

PRED DAVNIMI ČASI JE BILO PRIŽIGANJE OGNJA VZNEMIRLJIVO.

Kamini Rika:  klikni vsi modeli: 

PRIŽIGANJE OGNJA JE DANES PONOVNO VZNEMIRLJIVO.

Doživite vznemirjenje, ki ga pričara ogenj. Pred vami so RIKI-ne najnovejše ročno izdelane peči na drva, v najrazličnejših modelih, ekonomične ter poleg tega okolju prijazne!

OBSTAJA NEKAJ, KAR SE UJEMA Z VSAKIM STILOM UREJENOSTI BIVALNIH PROSTOROV

Vsakdo potrebuje toploto. Nimajo pa vsi enakega okusa. To je razlog, da v RIKI usklajujemo svoje modele z vašim načinom življenja. Paleta RIKI-nih peči na drva se razteza od praktičnih do ekstravagantnih, od galerijskih do udobnih – skratka, RIKI-ne peči na drva ustrezajo vsakemu prostoru.

IZDELANE ZA NOVO TISOČLETJE

RIKA povezuje tradicijo s prihodnostjo. Gradimo na tradiciji, ker je naš uspeh zgrajen na zanesljivi kakovosti ročnega dela; vsak izdelek je individualno zasnovan in izdelan z rokami naših mojstrov rokodelcev. Gradimo na prihodnosti, ker prav tako kot kakovost cenimo in sledimo najmodernejšim izdelovalnim tehnikam. Naša fleksibillnost traja. V RIKI traja že 50 let.

OBLIKA IN TENKOČUTNA DRUGAČNOST

Danes je oblika vse prepogosto enačena z modo. Takšna pot se nam ne zdi prava. Z našimi 
izdelki vam želimo nuditi dolgotrajno zadovoljstvo, zato je v RIKI oblika vedno v službi praktičnosti – oblika sledi funkcionalnosti, ki tako tudi izgleda dobro.

EKONOMIČNO, HITRO IN ČISTO, PREDVSEM SPOMLADI IN JESENI


Če se ogrevate na drva, se ogrevate na okolju prijazen način – še posebej, če uporabljate RIKIne izdelke. Zakaj? Ker je izgorevanje v RIKInih izdelkih optimalno; RIKA je namreč patentirala »zračno cev« (air duct) v številnih evropskih državah. Takšno izgorevanje znižuje emisije ter varčuje z gozdovi. Zato so RIKIne peči na drva najboljši in najbolj okolju prijazni ogrevalni sistemi kjerkoli. 

kamini Rika

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.