kotli na pelete

vgradni kamini

kaminske peči na pelete

solarni sistemi

toplotne črpalke

klimatske naprave klime

kaminske peči na polena

Promocija

Toplotne črpalke

Toplotna črpalka vam ponuja posebej kompaktno in v prihodnost usmerjeno rešitev. 

Če za ogrevanje vašega doma uporabite okoliško toploto iz zraka in sončno toploto, potem je ta vir energije brezplačen in hkrati neizčrpen. Toplotna črpalka vam ponujeno toploto iz okolja z največjim izkoristkom porablja za oskrbo vaše hiše s toplotno energijo.

V primeru vezave toplotne črpalke v celovit sistem ogrevanja dobite variabilni in za prihodnost pripravljen ogrevalni sistem, ki ponuja veliko mero udobja pri ogrevanju in pripravi tople sanitarne vode, poleg tega pa se stroški ogrevanja zmanjšajo na minimum. 

Več informacij: klikni


Novosti

  •  Ponujamo vam kamine, kaminske peči, kotle na pelete, toplotne črpalke..

    Dobrodošli na naši novi popolnoma obnovljeni spletni strani.
    Za vas želimo ustvariti stran, na kateri boste našli kar se da veliko informacij, s katerimi se boste lažje odločili za nakup ali obnovo vašega načina ogrevanja. Ukvarjamo se s prodajo in montažo kaminov (kaminov na drva in pelete, kaminskih peči (kaminskih peči na drva in pelete), kotlov za centralno ogrevanje (kotlov na drva in pelete, olje), solarni sistemi, toplotne črpalke...

    Več

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje ob njeni uporabi. Bistveni piškotki potrebni za delovanje strani so bili že nastavljeni. Za več informacij o tem, katere piškotke uporabljamo in kako jih izbrisati, poglejte Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke s te strani.